nu varer det ikke længe, før det er forår igen

kære alle,

hvor har det været dejligt vejr i denne uge; et vejr, der giver lovning om lysere tider. Ellers er det ganske vist at her midt i februar er vintersæsonen godt i gang; vi har afholdt to træningsweekender i klubben allerede her i den spæde start af 2015, Bo er i fuld gang med sin vintergymnastik som trækker mange folk af huse. Tak til ham for den store indsats. Vi har afholdt årets første b-møde og Ulla er snart klar med referatet, som vil blive hængt op i klubben, lagt her på hjemmesiden med en teaser på facebook.

Nu det her med teasere; der er faktisk mange “hard-core” medlemmer af denne klub, som medgiver at de faktisk slet ikke læser, hvad jeg skriver herinde! Måske kan jeg have mine helt private hemmeligheder herinde uden at nogen finder ud af det? at læse blogs på denne hjemmeside er selvfølgelig kun et tilbud, ligesom alle de mange andre ting, vi forsøger at holde gang i, men det er jo det, der giver det helt specielle ved at være i HvK, at der netop er så mange, der deltager i de tilbud, vi har.

i mellemtiden kan vi så glæde os over at man snart kan komme på vandet, efter fyraften – det glæder jeg mig helt personligt til og det er ikke engang en hemmelighed! vi ses i HvK, Johanna

Dette indlæg blev udgivet i Dokumenter 2015. Bogmærk permalinket.

One Response to nu varer det ikke længe, før det er forår igen

  1. admin skriver:

    Selvfølgelig følger vi med her! Det er jo her, alle medlemmerne kan følge med i Hvk’s anliggender – og ikke kun dem, der vælger at benytte Facebook. God ide at du meddeler på Facebook, når der er lidt nyheder på hjemmesiden – eller rundsender en mail!

    Og ja – vi er mange, der er taknemmelige for at Bo har påtaget sig opgaven med kondition- og styrketræningen om tirsdagen, det kan ikke siges tit nok.

Der er lukket for kommentarer.